Articole

Bloggers Lan Party și Tanti Roz

min repriza de citit. Pasează pe:

4 mai 2017 / Un articol de Andreea

Bloggers Lan Party și Tanti Roz

Bloggers-Lan-Party-2017 Sursa: facebook.com/BloggersLanParty/

Cum am făcut senzație în echipa liceului

Când eram a noua, l-am căutat pe profu’ de baschet din liceu și i-am zis că aș vrea și eu în echipă.
”Vino diseară, la 18:30 în sala de sport, la antrenament.”

Nu știam pe nimeni din echipă și aveam câteva emoții. M-am pregătit cu seriozitate, dar atât de greșit. Atât de greșit! Dar nu mi-am dat seama de asta până nu am deschis ușa sălii de sport.

De ce zic ”atât de greșit?”
Păi:
Pantaloni de trening gri, puțin lărguți și destul de groși
Jambiere de LÂNĂ tricotate de mine (mai am și alte pasiuni în afară de fotbal). Jambiere cu turcoaz, roz și mov. (era încă iarnă afară, deși cred că le-am purtat și primăvara)
Maiou roz cu buline mici și albe
Adidași roz cu alb
Părul mi l-am prins cu un elastic roz

Eram roz cu jambiere de lână!!!

Și am intrat în sală la 18:30. Atunci când îmi zisese profu’. Numai că el începuse antrenamentul de la 18:00. Acest lucru oferindu-mi imensa șansă de a fi studiată din cap până în picioarele mele încălțate cu adidași roz de toate fetele din echipă + toți băieții din echipa liceului. Adaug: care erau îmbrăcați ca niște oameni normali. Eu zici că venisem la aerobic pentru fetițe de 10 ani.

S-a lăsat liniște. Nici măcar nu a râs lumea. Probabil se gândeau toți din ce lume a poneilor am aterizat.
În momentul ăla, cerul a luat culoarea jambierelor și mi-a căzut tot în cap.
Dar am rămas la antrenament, deși mă simteam persona non grata. Pentru că, na, chiar eram ciudată.
Și am rămas și în echipă. Și am jucat și în primele 5. Ciudata știa baschet cât de cât.

Am povestit asta, pentru că la sfârșitul săptămânii o să mă duc la un alt fel de antrenament, care mi-a amintit de momentul din liceu.

Între 5 și 7 mai, mă duc pentru prima oară la Bloggers Lan Party, un eveniment în care vloggeri și bloggeri joacă turnee de gaming și board games. E a 14-a ediție și oamenii sunt deja ca o echipă care face lucruri mișto încă din 2012. Ediția de acum e specială, pentru că are loc în cadrul East European Comic Con, de la Romexpo.

Știu doar câțiva oameni de acolo și am câteva emoții. Am câteva emoții, pentru că cine știe cum o să-mi fac intrarea de data asta.

Deci, va fi un weekend amuzant. Mai ales pentru ceilalți prezenți la eveniment. Dacă vrei să fii printre ei, vezi că se pun la bătaie 50 de locuri. Și așa poți ocupa unul.