Articole

Fotbalul și Muzica | Episodul 1. Cristiano Ronaldo

min repriza de citit. Pasează pe:

25 octombrie 2021 / Un articol de Andreea

Fotbalul și Muzica | Episodul 1. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Sursa: Eurosport.ro

Fotbalul și muzica fac pereche bună. Pentru că emoțiile au nevoie și de sunet ca să fie exprimate. Nu de puține ori mă trezesc cântând cântece de galerie sau melodia supremă de la Manu Chao – La Vida Tombola. Probabil mi s-a înmagazinat undeva în creier sertarul cu cd-uri, cum aveam pe vremuri la ai mei acasă.

Prima melodie din sezon este una romantică. Am ales așa, pentru că la asta m-am gândit eu după meciul de aseară al lui United cu Liverpool. 5-0 pentru băieții lui Klopp și un motiv bun să scormonesc prin sertarul cu CD-uri. Nu știu dacă gândul mi-e ironic, cred că adevărul e undeva la mijloc.

Îmi place Ronaldo. Atât de mult încât mi-am vândut un sfert de echipă la Fantasy, ca să-l cumpăr pe el. Îmi place că e extraordinar, oricât de mare i-ar fi ego-ul. Nici nu mă interesează asta, ce e mai important pentru mine e că am fost îndeajuns de norocoasă să trăiesc fotbalul cu el și Messi în teren. De asta nu voi alege niciodată între ei. Pentru că ei reprezintă pentru mine fotbalul perfect. O pereche bună.

Hai să fim puțin romantici la început de săptămână. Sau să ne imaginăm pe o plajă din Portugalia, cu o carafă de sangria în față și cu melodia pe fundal. Hai, zâmbește, că nu e final de lume că s-a terminat weekend-ul. Și nici că te-a bătut Liverpool (dacă ești fan United).