Articole

Hai la FIFA, baschet și dans în weekend

min repriza de citit. Pasează pe:

12 noiembrie 2018 / Un articol de Andreea

Hai la FIFA, baschet și dans în weekend

Bloggers-Lan-Party-Cluj Sursă foto: arhiva personală

Bloggers Lan Party, Ediția 20

“Mai lasă calculatorul ăla! Ieși și tu un pic la aer, stai numai cu ochii în monitor! Îți iau cablul de la calculator și gata, am încheiat povestea” Îți sunt cunoscute replicile? Pentru cei care au trăit așa în copilărie/adolescență/viața matură, vă invit într-un loc în care să vă destrăbălați fără vreun ochi de-al lui Sauron pe voi. Weekend-ul ăsta, deci sâmbătă-duminică, 17-18 noiembrie, într-un loc foarte mișto din București, la Qreator by IQOS, foarte aproape de Piața Victoriei. Bloggers Lan Party se intitulează evenimentul unde te poți juca pe console, PC-uri, cât și VR și boardgames. Plus că ai și petreceri după, că de aia se numește Party, ca să ne relaxăm un pic după ce stăm cu privirea în monitoare.

Și normal că o să fie FIFA, era culmea să lipsească moaca lui Cristiano din peisaj. Și uite ce se va întâmpla în finale, plus uite ce se va întâmpla pe podium:

Locul III: Cod FIFA19 pentru PS4 + Abonament 3 luni PS Plus + premii surpriză
Locul II: Cod FIFA19 pentru PS4 + Joystick Dualshock PS4 + Abonament 3 luni PS Plus + premii surpriză
Locul I: Cod FIFA19 pentru PS4 + Consolă PS Pro + Abonament 12 luni PS Plus + premii surpriză

Finalele FIFA19 de la #BLP20 vor putea fi vizionate în direct oriunde pe teritoriul României. Boom.

Publicată de Bloggers Lan Party pe Miercuri, 7 noiembrie 2018

Cu fotbalul o las mai moale, că nu vreau să-mi scrântesc degetele si să nu mai am după cu ce să scriu la tastatură, așa că o să încerc un meci, două de baschet virtual. Altceva, Call of Duty – n-am jucat în viața mea, deci nu mă bag, dar poate îți face ție cu ochiul. Și uite un joc unde nu am cum să nu mă prezint: concurs de dans. Am mai încercat în liceu, când voiam să fac parte din trupa de dans, dar nu m-au primit oamenii. Eu am rămas cu impresia că nu sunt chiar atât de jalnică, așa că mai bag o fisă. Deci, te fac un dans la BLP20?

Înscrie-te aici repejor, că sunt doar 150 de locuri, prin tragere la sorți. Vârsta minimă admisă la eveniment este 18 ani împliniți. Și, dacă ești câștigător, primești vestea bună prin e-mail și/sau sms joi, 15 noiembrie, ora 12:00.

Dacă vrei să citești mai multe detalii, le găsești frumos așezate pe site și pe pagina de Facebook.

Cel cu ideea acestui eveniment (ajuns la ediția 20) e un prieten bun, care până să-mi devină prieten, mi-a fost model pentru cuvinte frumos scrise despre fotbal. Toma Nicolau a fost jucător profesionist de fotbal, apoi a trecut la așezarea tactică a cuvintelor pe blog. Acum un an, când eram mai tânără și chiar credeam că joc FIFA cât de cât bine, l-am vizitat pe Toma la ediția Bloggers Lan Party organizată la Untold. Am pus de-un vlog și de povești cu Toma, care atunci era jucător și director de marketing la Ceahlăul Piatra Neamț.

Ne vedem în weekend. Zic că merită să vii, pentru jocuri, premii și pentru întâlnirea cu niște oameni d’ăia buni, care o să te convingă să te întorci și la ediția 21.

Episodul 8 | Sunt bună la FIFA, dar nu mă vede nimeni