Articole

Poza cu Pancu și un început de poveste

min repriza de citit. Pasează pe:

21 septembrie 2018 / Un articol de Andreea

Poza cu Pancu și un început de poveste

Daniel-Pancu-conferinta-de-presa Sursă foto: Alex Paraschiv

Rapidul sprijină ideea unor tineri români întorși din Anglia ca să își îndeplinească visul

Se întâmplă lucruri frumoase în sportul din România, asta în afară de poza mea cu Daniel Pancu. Despre povestea lui Teo și Cosmin am scris săptămâna trecută, iar acum nu fac decât să pun cireașa pe tort: visul celor doi se continuă braț la braț cu Rapidul. Asociația Sport Business Chain, creată de Teo și Cosmin, începe colaborarea cu oamenii în vișiniu, asta pentru că Rapid a văzut în scenariul celor doi potențial de dezvoltare.

Rapid vrea să facă altfel treaba

Într-un fotbal românesc în care se fac mișcări rare de creștere pe partea de business și marketing sportiv, Rapid vrea să facă altfel treaba. Și nu de puțin timp, pentru că în online, Rapidul are o imagine curată și creativă și știu și de ce: pentru că Alexandru Paraschiv pune suflet în toate materialele pe care le face. Apropo, tot el a făcut și poza cu Pancone. Mulțumesc, Alex! ?

Eduard Irimia, ambasadorul Sport Business Chain, este fondatorul Local Kombat și Superkombat și românul care a avut un vis și l-a transformat în realitate: să promoveze sportivi din Superkombat la Hollywood, pentru ca tinerii români să aibă șansa să joace în filme. Și a reușit cu sportivul Florian Munteanu, care a fost ales de Sylvester Stallone să joace în filmul Creed 2. Români care reușesc dincolo de granițele României. ?

La fel putem spune și despre Teo și Cosmin, care au studiat în Anglia și au reușit să lucreze alături de profesioniști din domeniul care combină sportul cu business-ul. Întorși în România, au adus cu ei ideea unei conferințe cu speakeri internaționali, care să ne împărtășească poveștile lor. Despre conferință poți citi aici.

Dinamo și Rapid s-au alăturat proiectului

Așa că vor face echipa cu Sport Business Chain pe mai departe. Cu un Pancu elegant și luându-și în serios poziția de lider al clubului, Rapidul le împrumută mai mult decât culorile lor lui Teo și Cosmin, le oferă încredere, ceea ce e enorm la început de drum. Și era și normal, dacă mă întrebați pe mine. Frumoșii nebuni ai Giuleștiului au mers mereu umăr la umăr cu visul și curajul, așa că Teo și Cosmin, sunteți pe mâini bune. Daniel Pancu a vorbit despre greșelile din trecutul Rapidului la nivel managerial și, de asemenea, despre cum o echipă ca Rapid trebuie să fie la curent cu trendurile. “Suntem în Liga 3 acum, dar gândurile noastre sunt să punem bazele unui club modern și stabil”.

Cosmin Albu vorbește despre nevoile sportului românesc și despre primul pas care trebuie făcut: educarea. De aici și ideea conferinței Sport Business Chain, de la finalul lunii septembrie.

De ce am pus poza cu mine și Pancu?

Păi că ea rezumă tot avântul ăsta luat de Teo și Cosmin. Tinerețea care respectă și iubește sportul. Tot ce fac ei acum, cu ajutorul Rapidului și al tuturor celor care li se alătură, își va pune amprenta asupra sportului românesc. Și sper ca în câțiva ani gândirea multora dintre cei care conduc cluburi și asociații sportive să se schimbe. Oricum, efectele asupra sportului se vor vedea peste ani. La fel ca poza mea cu Pancu, pusă bine într-o ramă.

Conferința de presă dedicată Rapidului, la Sport Business ChainVIDEO ?️ Conferința integrală ? www.youtube.com/watch?v=kY4D7KRfSns#SBC2018 #LegendaContinua

Publicată de FC Rapid 1923 pe Marţi, 18 septembrie 2018